vrijdag 27 december 2013

Herfstige Kerstwandeling

Gisteren maakten we samen met een 70tal sympathisanten een herfstige kerstwandeling door de Netevallei.

Na een tussenstop met een jeneverke of warme chocomelk wandelden we verder naar het Natuurpuntlokaal om daar bij een natje en een droogje (heerlijk gebak) nog wat na te praten.

Carine Thys zorgde voor een mooie fotoreportage van de wandeling en die kan je nu terugvinden in ons fotoalbum.

Voor zij die de wandeling misten, geen getreur, volgend jaar doen we ze nog eens!

donderdag 26 december 2013

Nieuwe kalender online.

Voila, net terug van de laatste activiteit van dit jaar van Natuurpunt Heist-op-den-Berg.

De kerstwandeling was weer erg geslaagd met een 70-tal deelnemers. Heel binnenkort kunnen jullie een fotoverslag van deze wandeling verwachten op onze site.

Nu de laatste activiteit van 2013 achter de rug is, staat meteen de nieuwe activiteitenkalender van 2014 online. Je kan hem hier raadplegen: kalender 2014.

Veel plezier in 2014 met onze boeiende kalender.

zaterdag 21 december 2013

Winter in het land???

Je zou het niet zeggen maar volgens de kalender begon vandaag de winter. Mij lijkt het eerder herfstweer maar de kalender liegt natuurlijk niet. Als je goed kijkt zie je dat het inderdaad al 21 december is en dat we heel snel het einde van het jaar aan het naderen zijn.

Genieten van de winter met vrienden ...
Wij van Natuurpunt Heist zorgen nog voor een fijn jaareinde door jullie onze traditionele kerstwandeling aan te bieden op tweede kerstdag. Een ideale gelegenheid om je vrienden en kenissen tijdens een gezellige wandeling of bij het drankje achteraf je beste wensen aan te bieden. Alle info over deze wandeling vind je op onze website.

In ieder geval winterweer of niet, de homepage van onze website zit vanaf vandaag in een winters kleedje.

Geniet nog van deze winter en ik wil jullie in ieder geval al de allerbeste natuurwensen voor een spetterend 2014 vol met prachtige natuurbelevingen samen met je vrienden en familie toewensen.

Raf